Beachcomber ulkoporealtaat

Beachcomber ulkoporealtaat talvi- ja kesäkäyttöön

Beachcomber ulkoporeallas soveltuu niin talvi- kuin kesäkäytöön. Asennus on helppo sillä tarvitset vain tasaisen alustan, vesiletkun, ja sähköä.

Nämä ulkoporealtaat ovat kaikista energiatehokkaimpia. Beachcomber on altaiden suunnitelussa keskittynyt laatuun ja energiatehokkuuteen, ja tulokset näkyvät käyttökustannuksissa. Altaat ovat kestäviä ja sähkölasku pysyy maltillisena. Altaiden rungot ovat muista poiketen 100% täytetty eristemateriaalilla, joka pitää veden lämpimänä.

Previous slide
Next slide

MODEL 350 LEEP

Suosituin yleismallin allas

Tässä altaassa on mukava makuupaikka, paikat neljälle muulle, ja vilvoitteluistuin. 350 LEEP on nimensä mukaan erittäin energiatehokas ja laadukas keskikoon poreallas.

10 880€

8500€

MODEL 340 LEEP

Pienempi allas

Tähän altaaseen mahtuu viisi henkeä kylpemään, ja lisäksi siinä on kaksi vilvoitteluistuinta. Pienempi versio 350 LEEP altaasta on yhtä laadukas ja energiatehokas!

9900€

8000€

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

MODEL 380 LEEP

Isompi allas

Tähän altaaseen pääsee yhtäaikaa jopa 7 kylpijää viihtymään! 380 LEEP on nimensä mukaan erittäin energiatehokas ja laadukas suurempi poreallas.

13 880€

9500€

Nämä altaat löytyvät meiltä liikkeestä. Lisää altaita valmistajan sivuilla!

Beachcomber tarjoaa lisää vaihtoehtoja osoitteessa beachcomberhottubs.com

Lielahden Laatta ja Kalustepiste Oy ja Poreamme.fi

Lielahden Laatta ja Kalustepiste Oy on suomalainen jo vuonna 2004 perustettu yritys, joka on toimittanut laadukkaita Beachcomber altaita Suomeen jo useita vuosia. Nämä laadukkaat altaat ovat osoittautuneet hintansa arvoisiksi, ja siksi ne lisätään nyt Poreamme.fi valikoimaan.