Merinovillatuotteet ja Nastakengät

Varustaudu talveen!

Cross Adventuren Merino Extra Fine -vaatteet ovat kutiamattomia, lämpimiä ja hengittäviä. Tilaa omasi tänään!

Cross Adventuren merinovillaiset vaatteet on tehty merinovillan parhaimmasta, hienoimmasta ja pehmeimmästä laadusta (Woolmark Merino Extra Fine, 230g, 19,5 micron). Vaatteet eivät kutise, ne ovat pehmeitä ja mukavia päällä. 100% merinovillassa on tallella kaikki sen hyvät ominaisuudet ja muodostaa ihon pinnalle oman mikroilmastonsa. Merinovilla on luonnon oma älymateriaali, joka lämmittää mutta ei hiosta, eikä siihen tartu helposti hajut. 

Kun valitsen Cross Adventuren tuotteen, saat laatua hyvällä hinnalla.

Lopeta liukastelu ja palelu!

Cross Adventuren nastakengät ovat markkinoiden lämpimimpiä kenkiä.

Niissä on aito lammasvuori, joka sekä lämmittää että estää hikoilua. Loistavan pidon takaavat 15 kpl erikoiskovaa Volfram-nastaa, jotka kestävät kulutusta moninkertaisesti enemmän kuin tavalliset hiili-teräsnastat. Lisäksi pitävässä kumipohjassa on 19 kuminastaa, jotka vaimentavat ääntä ja parantavat pitoa myös sisällä kovalla lattialla. Tilava lesti on suunniteltu suomalaisella mitoituksella. Sisäsivulla olevan vetoketjun ansiosta kengät on helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois. Kengät on muotoiltu ergonomisesti. Ne ovat jalassa kevyet, mukavan pehmeät ja rullaavat kevyesti.

Kenkä on vedenpitävä. Sopii sekä miehille että naisille. Näillä kengillä pärjäät talven kylmimmillä ja liukkaimmilla keleillä!

Cross Adventure nastakengät!

Klikkaa kuvasta siirtyäksesi tuotesivulle.

Cross Adventure Merinovillatuotteet: