Toimitusehdot

Hinnat

Hinnat ovat voimassa vain Internetin kautta tilattaessa.Tuotteiden voimassaolevat myyntihinnat näkyvät kaupan sivuilla. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%.

Maksutavat

1. Suomen Verkkomaksut. Tilaus maksetaan ennakkoon suojatussa verkkopalvelussa. Käytettävissä olevat vaihtoehdot: Osuuspankki, Sampopankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola, Aktia, POP, SP, Nooa, Visa, Visa Electron ja Mastercard

2. Tilaus maksetaan noutopisteeseemme pakettia noudettaessa. Maksu onnistuu käteisellä ja korteilla. Osoite on:
ARCTIC FINLAND HOUSE, näyttelyalue, Kaartotie 2, Pirkkala
Avoinna ti-pe 10-17 la 10-14

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla (verkkomaksuna)

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Arctic Finland Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitus

Toimitamme tilaamasi kemikaalit noin 5-10 arkipäivän kuluessa tilauksestasi valitsemallasi tavalla. Porealtaat valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan yksilöllisesti, siksi niiden toimitusajat tarkistetaan aina tehtaalta. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

Toimituskulut

Toimituskulut: Toimituskulut näkyvät tilauskohtaisesti ennen maksamista ostoskorissa.

Palautusoikeus

Palautusoikeus 14 vrk. Tuotteen pitää olla täysin käyttämätön.
Vahingoittunut paketti: Mikäli huomaat lähetyksesi vahingoittuneen, ilmoita siitä välittömästi Matkahuollon toimipaikkaan tai postitoimistoon, joka tekee vahinkoilmoituksen. Älä lunasta vahingoittunutta lähetystä.

Muut ehdot

Älä lunasta vahingoittunutta pakettia. Mikäli olet saanut väärän tai viallisen tuotteen niin palauta se meille matkahuollon noutopakettina.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää niin voit lähettää meille sähköpostia poreamme(a)poreamme.fi. Asiakaspalvelu palvelee sinua ti-pe 10-17.